Pariskunta maksoi ruoasta 21 euroa – tarjoilijalle 4 000 euron tippi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ravintoloissa annetaan yleensä tippiä esimerkiksi tarjoilijalle, joka on palvellut asiakkaitaan onnistuneesti. Nyt Yhdysvaltojen Texasissa asuvan tarjoilijan uutisoitiin saaneen huikean summan eräältä pariskunnalta, jonka talousasiat ovat selvästikin hyvällä mallilla.

Houstonissa sijaitsevan D’Amico’s-ravintolan tarjoilijana työskentelevä Greg Rubar sai nimittäin eräältä pariskunnalta 5.000 dollarin, eli noin 4.000 euron tipin. 43-vuotias tarjoilija on työskennellyt kyseisessä ravintolassa jo 16 vuoden ajan, joten hänelle on kertynyt työuransa aikana lukuisia vakioasiakkaita.

Eräänä päivänä tarjoilijan auto tuhoutui myrskyssä käyttökelvottomaksi. Mies kertoi autonromustaan ja hankaloituneista työmatkoistaan eräälle ravintolassa säännöllisesti ruokailevalle pariskunnalle. Tarjoilijan tarina kosketti pariskuntaa, sillä he antoivat hänelle suuren summan tippiä ja käskivät tätä ostamaan itselleen uuden auton.

– Olin järkyttynyt. Kyseinen pariskunta on ruokaillut ravintolassamme säännöllisesti jo kahdeksan vuoden ajan. He varmaankin halusivat auttaa minua, Greg Rubar kertoi KHOU-sivuston mukaan.