Televisiouutisissa harvinaisen nolo moka – logo oli peräisin pelistä

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiouutisissa sattuu usein monenlaisia kommelluksia, joita ei suoran lähetyksen luonteen vuoksi voida enää jälkikäteen poistaa. Tallentavien digiboksien myötä tällaiset virheet päätyvät nykyisin lähes aina verkkoon. Nyt poikkeuksellisen nolo moka on tapahtunut Britanniassa.Kuva: BBC News

Britannian yleisradioyhtiö BBC kertoi uutisissaan Yhdistyneistä kansakunnista. Uutisten kuvittaja oli kuitenkin ilmeisesti sekoittanut tosielämän United Nations -järjestön Halo-pelimaailmasta tuttuun United Nations Space Command -avaruushallintoon. YK-logon tilalla esitettiin nimittäin vahingossa Halo-pelistä tutun järjestön logo. Myöhemmmin BBC pahoitteli tapahtunutta julkisesti. Asiasta kertoi Suomessa ensimmäisenä Pelaajalehti.com.