Ohhoh, näin seksikäs on uusi Bond-tyttö!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seuraava James Bond -elokuva Skyfall alkaa olla hiljalleen ensi-iltaa vaille valmistumasssa. Perinteiseen tapaan elokuvassa seikkailee myös kuvankaunis Bond-tyttö, joka on tällä kertaa ranskalainen mallikaunotar Berenice Marlohe.

Nyt Berenice Marlohe on kuvattu Italian Venetsiassa markkinointitapahtuman yhteydessä. Neitokainen sai kovasti huomiota ja uuden pestinsä vuoksi oli yksi illan kuvatuimmista henkilöistä.

31-vuotias ranskalainen Berenice Marlohe on monien aikaisempien Bond-tyttöjen tapaan vielä varsin tuntematon tähti, mutta asiaan on tulossa nopeasti muutos. Berenice Marlohe on nähty aiemmin lähinnä televisiossa, jossa hän on ollut mukana televisiosarjoissa Pere et Maire, Dolmen, Femmes de loi ja Equipe medicale d’urgence. Lisäksi hän tähditti lyhytelokuvaa La discordance.