Cameron Diaz avoimena: ”Sydämeni voi särkyä vaikka tuhat kertaa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-tähti Cameron Diazin treenatun vartalon on uutisoitu viime aikoina olevan jo liiankin lihaksikas. Näyttelijäkaunottaren väitettiin taannoin kasvattaneen poveaan silikoni-implanteilla.

Äskettäin Diazin huhuttiin tapailevan musiikkimoguli P.Diddya. Nyt 39-vuotias näyttelijätär on kertonut totuuksia rakkauselämästään. Diaz kertoi tajunneensa edellisen eronsa aikana, kuinka paljon hänellä on annettavaa muille ihmisille.

– Olin erosurun keskellä, kun eräs ystäväni sanoi kivun kertovan vain kyvystäni rakastaa aidosti. Sydämeni voi särkyä vaikka tuhat kertaa, se on aina parempi kuin ei rakastaisi ollenkaan. Rakkaudessani on kyse runsaudesta, kertoi Cameron Diaz Breaking News -sivustolle.

Viime keväänä Cameron Diaz paljasti Jimmy Kimmelin keskusteluohjelmassa rakastavansa pornoa ja katsovansa sitä hotelleissa. Tähti työskenteli taannoin ex-poikaystävänsä Justin Timberlaken kanssa Bad Teacher -elokuvan parissa. Tänä vuonna näyttelijättäreltä on luvassa ainakin kaksi uutta elokuvaa. Diazin tähdittämä What To Expect When You’re Expecting -elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa 11. toukokuuta.