Fergien muodot ovat kohdallaan – uhkea poseeraus nettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulaja Stacy “Fergie” Ferguson paljasti taannoin olleensa pahoin riippuvainen päihteistä. The Black Eyed Peas -yhtyeen naissolisti tunnusti käyttäneensä muiden muassa amfetamiinia, mutta hakeneensa sittemmin päihderiippuvuuteensa apua.

37-vuotias kaunotar on nyt nähty kurvikkaana Meksikon lomalla, jossa laulaja luonnollisesti nautti kuumasta auringosta. Viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta viettänyt laulajatar ei selvästikään ole antanut kroppansa rupsahtaa. Fergie julkaisikin Twitter-blogissaan itsestään bikiniotoksen, joka miellyttänee laulajan aviomiehen Josh Duhamelin lisäksi muitakin kaksilahkeisia.

Laulu-uransa lisäksi Fergie työskentelee myös muotisuunnittelijana ja näyttelijättärenä. Tähti muun muuassa esiintyi Poseidon-elokuvassa näyttelijä Josh Lucasin kanssa. Fergie toimi myös ääninäyttelijänä elokuvassa Marmaduke. Laulaja avioitui vuonna 2009 Transformers-elokuvistakin tutun näyttelijän Josh Duhamelin kanssa. Pariskunta alkoi seurustelemaan vuonna 2004, kun he tapasivat Duhamelin Las Vegas -sarjan kuvauksissa.