Hulk-fani maalasi itsensä vihreäksi – teki hengenvaarallisen mokan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Varsinkin lapset tykkäävät usein pukeutua sarjakuvahahmoiksi. Nyt eräs aikuinen mies on maalannut itsensä Hulk-sarjakuvahahmoa matkien vihreäksi. Brasilialaismiehelle tuli kuitenkin tukalat paikat, sillä hän käytti maalaamisurakkaansa erittäin sopimatonta ainetta.

The Sun -lehti kertoo 35-vuotiaasta Enrique dos Santosista, joka meinasi jäädä pysyvästi vihreäksi maaleilla leikkimisensä seurauksena. Kehonsa lähes kokonaan vihreäksi maalannut mies oli nimittäin onnistunut käyttämään urakkaansa ballistisissa ohjuksissa ja ydinsukellusveneissä käytettävää maalia. Maalia ei missään nimessä ollut tarkoitettu käytettäväksi iholle, jonka seurauksena väri ei meinannut millään lähteä miehestä pois.

Marvelin legendaarisista sarjakuvista tutuksi tullutta Bruce Bannerin pahempaa persoonaa Hulkia ihaillut brasilialaismies sai maalikerroksensa takia paljon huomiota erityisesti alueensa lapsilta. Enriquen iloksi jämerä maali lähti kuin lähtikin pois hänen iholtaan 24 tunnin hinkkauksen jälkeen. Urakkaan tarvittiin kuitenkin useamman tuttavan ja naapurin apua.