Huh, Jodie Marsh käytti silikonejaan autoajelulla – katso kuva

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen kohumalli ja televisiojulkkis Jodie Marsh pitää ihmisten shokeeraamisesta ja nauttii viihdelehtien palstoilla näkymisestä. Biseksuaaliksi avoimesti tunnustautunut julkkis on pysytellyt julkisuuden valokeilassa keinoja kaihtamatta.

Taannoin alastomana Zoo-lehden kannessa poseerannut muodokas silikonikaunotar on nykyisin varsinainen fitness-povipommi, sillä hän treenaa lähes päivittäin. Äskettäin Jodie Marsh antoi silikoneilleen autokyytiä, ja otti tilanteesta kuvan, jonka julkaisi Twitter-yhteisöpalvelussa. Fitness-intoilija oli tällä kertaa verhonnut kuuluisat etupuskurinsa vaaleanpunaiseen kireään toppiin.

– Loukussa liikenteessä. Huvitan itseäni, kirjoitti Jodie Marsh kuvansa alle Twitter-blogiinsa.

33-vuotias Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.