Kelly Clarkson ei korkokenkiä käytä: ”En halua olla kuin Beyonce”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Pitkän tauon jälkeen listoille taannoin takaisin noussut laulajatähti Kelly Clarkson tuli tunnetuksi ensimmäisen American Idol -kilpailun voittajana. Poptähden rakkauselämää on spekuloitu viihdelehdissä jo vuosien ajan.

29-vuotiaan Clarksonin on väitetty muun muuassa olevan lesbo, mutta poptähti kiisti lesboepäilyt taannoin Staran haastattelussa. Nyt Kelly on kertonut mielipiteensä monien naistähtien suosimista kauneusihanteista. Tähti on nimittäin julistanut, ettei aio vahingossakaan pukea ylleen julkkisten suosimia korkokenkiä.

– En aio käyttää stiletto-korkoja. En ole malli, enkä halua olla kuin Beyonce. Sitä ei vain tapahdu, kertoo Kelly Clarkson People-lehdelle.

Tähti ihmettelee haastattelussa viihdealaa, ja kertoo näkevänsä usein musiikkialan tilaisuuksissa alien-asuihin pukeutuneita julkkiksia. Clarksonin mielestä ala laittaa liikaa ulkonäköpaineita artisteille. Hän haluaa tuntea olonsa mukavaksi esiintyessään, eikä aio tulevaisuudessakaan turvautua shokeeraaviin asuihin huomion herättämiseksi.

Viisi studioalbumia julkaissut Kelly Clarkson avautui viime vuonna taannoisesta hermoromahduksestaan. Hän kertoi työskennelleensä vuorokauden ympäri neljän vuoden ajan, mikä johti lopulta hermoromahdukseen. Poptähti piti pitkän tauon intensiivisestä työnteostaan pitääkseen itsestään huolta. Tähti kertoikin nykyään keskittyvänsä enemmän hyvinvointiinsa, vaikka hän rakastaakin työntekoa.