Kim Kardashian nettikuvissa märkä ja villi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman seuratuimpiin julkkiksiin nykyisin lukeutuva Kim Kardashian tuli alunperin tunnetuksi kotipornovideostaan, mutta on sittemmin onnistunut saavuttamaan valtavan omaisuuden ja suuren julkkisstatuksen. ZOO-lehden lukijat nimesivät realitytähden aiemmin tässä kuussa universumin kuumimmaksi naiseksi.

Nyt 31-vuotias Kim Kardashian on tarjonnut Twitter-seuraajilleen silmänruokaa, sillä brunette julkaisi lähes 15 miljoonan faninsa nähtäville bikinikuviaan. Kuvissa neitokainen poseeraa märkähiuksisena tiukka toppi päällään. Viettelevissä kuvissa realitytähti vilauttaa muhkean rintamuksensa lisäksi treenattuja vatsalihaksiaan.

Kuva: Twitter

Räppäri Kanye Westin kanssa seurusteleva Kim Kardashian paljasti äskettäin haastattelussa, ettei hän pidä kurvikkaasta vartalostaan. Hän nimittäin haaveilee olevansa yhtä laiha kuin supermallit. Kaunottaren mukaan on kuitenkin hyväksynyt muhkeat muotonsa, vaikka hän toivoisikin olevansa huomattavasti hoikempi.

Kim Kardashian kuvaa parhaillaan perheensä arkea seuraavaa Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa, jonka uusi tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa tässä kuussa. Sarjan menestyksen johdosta sen pohjalta on tehty myös kaksi spin-off -sarjaa ja kolmas on parhaillaan suunnitteluasteella. Äskettäin perhe teki 40 miljoonan dollarin sopimuksen televisio-ohjelmansa jatkosta.