Laulajatähti uupumuksen partaalla – peruutti keikkansa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Born to Die -hittialbumillaan tänä vuonna kuuluisuuteen singahtanut Lana Del Ray kiinnitettiin äskettäin NEXT Model -mallitoimiston listoille. Vaalea kaunotar on nähty viime aikoina viihdelehtien otsikoissa rohkeiden asujensa merkeissä.

Nyt 25-vuotiaan Lana Del Rayn uutisoitiin peruneen keikkansa Japanin Tokiossa. Laulajattaren edustaja nimittäin kertoi julkisella tiedotteella, että tähti kärsii uupumuksesta. Kiertueella oleva neitokainen ilmoitti esiintymisensä peruuntumista Twitter-blogissaan, jota seuraa yli 600.000 fania.

– Toivoisin, että saisin olla teidän kanssanne Tokiossa. Olen todella sairas. Ajattelen teitä ja lupaan tulla pian takaisin, Lana Del Ray kirjoitti Twitterissä.

New Yorkissa asuva Lana Del Ray on saanut suitsutusta Born to Die -albuminsa myötä muun muuassa Glee-laulajatar Lea Micheleltä. Popkaunotar on kertonut ihailevansa Nancy Sinatran, Elviksen, Kurt Cobainin ja Britney Spearsin musiikkia. Lana Del Ray palkittiin taannoin BRIT Awards -gaalassa kansainvälisen läpimurtonsa ansiosta.