Muistatko vielä Dallasin J.R. Ewingin? Tältä hän näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarisen Dallas-saippuasarjan päätähti Larry Hagman kärsi muutama vuosi sitten vakavista päihdeongelmista ja paljasti Oscar-voittaja Jack Nicholsonin tutustuttaneen hänet marihuanaan. Vuonna 1996 alkoholisoituneelle tähdelle tehtiin maksansiirto.

Viime syksynä 80-vuotiaan Dallas-suosikkinäyttelijän kerrottiin sairastuneen syöpään. Hagman ilmoitti sairaudestaan itse lehdistötiedotteella ja ilmoitti hoitavansa sairauttaan, mutta työskentelevänsä edelleen Dallasin J.R. Ewing -roolihahmonsa parissa. Nyt takavuosien suosikkinäyttelijä on kuvattu ajelemassa golfkärryllä Kalifornian Santa Monicassa.

Kuva: Splash

Dallas-saippuasarja on yksi televisiohistorian kaikkien aikojen suosituimmista sarjoista. Klassikkosarjan päätähti Larry Hagman on seurustellut muun muuassa Dynastia-saippuasarjan kaunottaren Joan Collinsin kanssa. Vuonna 1954 näyttelijä meni naimisiin ruotsalaissyntyisen Maj Axelssonin kanssa. Heillä on kaksi yhteistä lasta, Heidi Kristina ja Preston. Taannoin pariskunta myi Kaliforniassa sijaitsevan lukaalinsa 9,5 miljoonalla dollarilla.

Kuva: Splash