Marco Bjurströmistä Nelosen uutisankkuri

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen julkkistähti Marco Bjurström on kiinnitetty Nelosen uutisten uudeksi uutisankkuriksi. Hänen ankkuriparinaan nähdään televisioruuduissa Mikko Hirvonen. Kanavan uudistuneet uutiset alkavat loppuvuodesta yhteistyössä Helsingin Sanomien kanssa.

– On tärkeää, että katsojamme viihtyvät Nelosen uutisten äärellä. Olemme löytäneet tähän tehtävään parhaan mahdollisen parivaljakon, Marcon ja Mikon, Nelonen Median televisiotoiminnan johtaja Kristiina Werner-Autio iloitsee.

Marco Bjurström on suosittu suomalainen viihdetähti, joka tunnetaan erityisesti televisiojuontajana, tanssinopettajana ja koreografina. Hän nousi valtavaan kansansuosioon vuonna 1997 käynnistyneen BumtsiBum!-ohjelman juontajana. Ohjelmaa esitettiin televisiossa lähes kahdeksan vuoden ajan.