Michael Jacksonin epätoivoinen kirje huutokaupataan – katso kuva

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Vuoden 2009 kesällä traagisesti ja epäselvissä olosuhteissa menehtynyt poptähti Michael Jackson joutui kuoltuaan kohuväitteiden keskiöön, kun hänen turvamiehensä Matt Fiddes väitti olevansa poptähden Blanket-pojan isä. Nyt Jacksonin irtaimistoa on myynnissä huutokaupassa.

Beverly Hillsissä ensi kuussa järjestettävässä huutokaupassa on kaupan popin kuninkaan ex-vaimolleen Lisa Marie Presleylle kirjoittama kirje, Daily Mail kertoo. Epätoivoisuutta huokuvassa kirjeessä Jackson kertoo tarvitsevansa lepoa. Poptähti myös kirjoittaa tarpeestaan olla puhelinten ja bisnesihmisten ulottumattomissa. Päiväämättömän kirjeen uskotaan myyvän jopa 1.200 dollarin, eli noin 960 euron hintaan Julien’s Auctionsin järjestämässä huutokaupassa.

Michael Jackson oli naimisissa Elvis Presleyn tyttären Lisa Marien kanssa vuodesta 1994 vuoteen 1996. Pari sanoi toisilleen tahdon vain neljän kuukauden seurustelun jälkeen. Jacksonia syytettiin tuohon aikaan lapsien hyväksikäytöstä, ja syytösten epäilläänkin olleen pariskunnan eroon vaikuttanut tekijä.

Samaisessa huutokaupassa on tarjolla lukuisten muidenkin tähtien henkilökohtaisia esineitä. Myynnissä olevien esineiden joukossa on esimerkiksi vain kolme kuukautta sitten kuolleen laulajatar Whitney Houstonin vanhoja passeja. Viime vuoden heinäkuussa menehtyneen Amy Winehousen irtaimistosta on huutokaupassa myynnissä tähden aamutakki, jota hän käytti Rehab-hittinsä musiikkivideolla.