Räppärin pojasta tuli lupaava futistähti: ”Hän on ansainnut sen”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hiphop-tähti Sean Combs, eli Puff Daddy, P. Diddy ja Diddy, nimettiin äskettäin Forbes-talouslehden listauksessa maailman rikkaimmaksi räppäriksi jo toista kertaa peräkkäin. Taannoin esimerkiksi hänen lomamatkansa tuli maksamaan 850.000 dollaria.

Nyt 42-vuotiaan Sean Combsin esikoispojan Justin Combsin uutisoitiin saaneen huippustipendin Kalifornian yliopistoon. 18-vuotiaalle nuorukaiselle nimittäin myönnettiin kymmenien tuhansien arvoinen urheilustipendi. Justin Combs on lahjakas amerikkalaisessa jalkapallossa, eikä teinipojan taidot ole jääneet ylemmiltä tahoilta huomaamatta.

– Justin on loistava koulussa ja hän tekee töitä unelmiensa eteen. Hän ei välitä isänsä kuuluisuudesta. Justin on ansainnut stipendinsä, eräs opiskelija kertoi CBS-televisiokanavalle.

Forbes-talouslehden mukaan P. Diddyn omaisuus on nykyisin noin 441 miljoonaa euroa. Toiseksi sijoittuneen Jay-Z:n omaisuus on 368 miljoonaa euroa. Viime syksynä Diddyn kerrottiin suunnittelevan kuvakirjaa, joka olisi keskittynyt ainoastaan naisten takapuoliin. Sittemmin räppäri lanseerasi oman Sean John Empress -hajuvesimerkkinsä ja kiinnitti laulaja Kelly Rowlandin tuotteensa mainoskasvoksi.

Räppäri P. Diddy allekirjoitti sopimuksen Ciroc-vodkamerkin kanssa vuonna 2007. Tuotemerkin kerrottiin tuottaneen räppärille noin 100 miljoonaa dollaria. Menestynyt rap-artisti on myös näytellyt jo parissa elokuvassa ja esimerkiksi CSI: Miami -sarjassa. Hän näytteli myös Judd Apatow’n elokuvassa Get HIM To Greek. P. Diddy sanoi myös taannoin haluavansa olla ensimmäinen musta James Bond.