Parisuhdeterapia-realitysarja floppasi rajusti – kaikki parit erosivat!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Realitysarjojen kattavasta tarjonnasta löytyy nykyään jokaiselle jotakin. Eräs amerikkalainen realitysarja ei kuitenkaan sovi parisuhdeongelmista kärsiville, sillä se epäonnistui konseptissaan täysin. Pariskuntia terapiaan vienyt sarja onnistui erottamaan kaikki siihen osallistuneet parit.

Radar Online -sivusto kertoo, kuinka Yhdysvalloissa esitettävä VH1-kanavan Couples Therapy -realitysarja ei sujunutkaan aivan suunnitelmien mukaan. Sarjaan osallistuneista viidestä parista yksikään ei ole enää yhdessä sarjan terapian jälkeen. Couples Therapyn osanottajat koostuivat televisiosta tutuista realitysarjalaisista.

Sarjaan osallistuneista pareista esimerkiksi Bachelor Pad -sarjasta tutuksi tulleet Vienna Girardi ja Kasey Hahl olivat muuttaneet yhteen ja he toivoivat menevänsä joskus naimisiin. Terapian jälkeen pariskunta kuitenkin katkaisi välinsä toisiinsa täysin. Muina sittemmin jo eronneina pareina nähtiin rap-artisti DMX ja hänen vaimonsa Tashera Simmon, Linda Hogan ja Charlie Hill sekä Amazing Race -kilpailun voittanut Reichen Lehmkuhl ja hänen poikaystävänsä Rodiney Santiag.