Pikkupojan homovastainen laulu raivostuttaa verkossa

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa kohistiin aiemmin tässä kuussa, kun maan presidentti Barack Obama kertoi kannattavansa homoliittoja. Sittemmin myös muun muuassa räppäri Jay-Z kertoi tukevansa homoseksuaalien välisiä avioliittoja.

Nyt Yhdysvaltojen Indianassa sijaitseva apostolinen kirkko on joutunut sulkemaan ovensa erään nettivideon takia. Neljävuotias poika esitti aiemmin tässä kuussa Greensburgin Truth Tabernacle -nimisessä kirkossa homovastaisen laulun. Kappaleen lyriikoissa muun muuassa julistetaan, etteivät homoseksuaalit pääse taivaaseen.

Pikkupojan lauluesitys kuvattiin kännykällä ja video vuoti verkkoon tapahtuneen jälkeen. Lauluesitys on suututtanut monia, sillä nettivideolla nähdään, kuinka kirkonjäsenet yhtyvät hurraa-huutoihin ja aplodeihin pojan homovastaisen lyriikan jälkeen. Nettivideolla esiintyvän kirkon pastorin Jeff Sanglin tiedetään ottaneen äkkilähdön salaiseen lomapaikkaan videosta aiheutuneen kohun takia.

– Videosta suuttuneet ihmiset eivät ymmärrä Jumalan sanaa. Jos emme opeta lapsillemme totuutta ajoissa, niin he eivät tule koskaan oppimaan, eräs kirkonjäsen kertoi TMZ-sivustolle.