Rihanna yläosattomissa lehden kansikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on viime päivinä ollut runsaasti otsikoissa seksiin liittyvien lausuntojensa ja valokuviensa merkeissä. Viime aikoina laulajatähti on kiertänyt Euroopassa markkinoimassa uutta Battleship-elokuvaansa ja juhlinut rankasti.

Nyt Rihanna nähdään poseeraamassa yläosattomissa Esquire-lehden kannessa.

Rihanna on herättänyt viime aikoina kohua miessuhteidensa vuoksi. Äskettäin laulajatar vietti aikaa räppäri Draken kanssa lomalla Miamissa. Rihanna rankattiin toukokuussa maailman neljänneksi vaikutusvaltaisimmaksi julkkikseksi Forbes-talouslehden listauksessa. Hänet nähdään paraikaa valkokankaalla Battleship-elokuvassa, jota hän on markkinoinut ahkerasti maailmalla. Rihanna nähdään myös The Fast and the Furious 6 -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2013.