Adam Levinen intiimit hetket kuvattiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltalainen rock-yhtye Maroon 5 tunnetaan lukuisista hittikappaleistaan, joista tunnetuimpia ovat This Love, She Will Be Loved ja Misery. Grammy-palkitun yhtyeen keulahahmo ja laulaja Adam Levine työskenteli ennen muusikon uraansa tarjoilijana.

Nyt 33-vuotias Adam Levine kuvattiin suutelemassa mysteerinaista Havaijilla. Rokkari erosi huhtikuussa Victoria’s Secret -mallityttöystävästään Anne Vyalitsynasta, joten tähti näyttää toipuneen erosta nopeasti. Tatuoitu Levine ei pystynyt pitämään näppejään irti vaaleasta kaunottaresta.

Adam Levine avautui äskettäin naisasioistaan Details-lehdelle. Irtosuhteita harrastanut mies kertoi pitävänsä itseään kevytkenkäisenä, koska hän jumaloi niin paljon naisia. Rokkarin mukaan hän ei pitänyt siitä, että häntä pidettiin vain laulajana, joka vaihtoi naisia kuin sukkia.

Moves Like a Jagger –hittikappaleen esittäjä ja Grammy-palkittu Maroon 5 perustettiin vuonna 1994. Yhtyeen keulahahmo Adam Levine seurusteli pitkään venäläissyntyisen huippumallin Anne Vyalitsynan kanssa. Rokkarin seksikäs tyttöystävä esiintyi muun muuassa yhtyeen Misery-kappaleen musiikkivideolla. Mies on kuitenkin jälleen sinkkumarkkinoilla, sillä pariskunta erosi tämän vuoden huhtikuussa.