Rokkari avautuu irtosuhteistaan: ”Tunsin olevani bimbo”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen rock-yhtye Maroon 5 tunnetaan lukuisista hittikappaleistaan, joista tunnetuimpia ovat This Love, She Will Be Loved ja Misery. Grammy-palkitun yhtyeen keulahahmo ja laulaja Adam Levine työskenteli ennen muusikon uraansa tarjoilijana.

Nyt sixpackistaan tunnettu 33-vuotias rokkari kertoi naisasioistaan Details-lehdelle. Miehen tiedetään deittailleen useita julkkiskaunottaria Jessica Simpsonista Natalie Portmaniin. Irtosuhteita harrastanutta miestä suosio kaunotarten silmissä on vain hämmentänyt.

– Tunsin itseni väärinymmärretyksi. Minusta tuntui, että ihmiset tunsivat minut vain laulajana, joka deittaili kauniita naisia. Tunsin olevani bimbo, ja ehkä tavallaan olinkin, kertoo Adam Levine haastattelussa.

Levinen mukaan maailmassa on kahdenlaisia miehiä. Toiset vihaavat naisia, ja toisten mielestä naiset ovat maailman upeimpia ihmisiä. Levine arveleekin olleensa kevytkenkäinen suhteissaan, koska jumaloi naisia niin paljon.

Moves Like a Jagger –hittikappaleen esittäjä ja Grammy-palkittu Maroon 5 perustettiin vuonna 1994. Yhtyeen keulahahmo Adam Levine seurusteli pitkään venäläissyntyisen huippumallin Anne Vyalitsynan kanssa. Rokkarin seksikäs tyttöystävä esiintyi muun muuassa yhtyeen Misery-kappaleen musiikkivideolla. Mies on kuitenkin jälleen sinkkumarkkinoilla, sillä pariskunta erosi tämän vuoden huhtikuussa.