Rattijuoppo äiti jätti yksivuotiaan autoon kaljapullojen kanssa

Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailmalla on tullut viime kuukausina ilmi tapauksia, joissa nuoret perheenäidit ovat jättäneet pieniä lapsiaan ilman valvontaa jopa useiksi päiviksi. Nyt Yhdysvaltojen Texasissa on pidätetty eräs nuori äiti, joka jätti yksivuotiaan tyttärensä yksin erikoiseen ympäristöön.

Stephanie Irene Santana -niminen nainen oli mennyt Houstonissa sijaitsevaan Dagos-tatuointiliikkeeseen ottamaan lävistystä. Seitsemännellä kuulla raskaana oleva nainen oli kertonut tatuointiliikkeen työntekijöille jättäneensä tyttövauvansa yksin autoon lävistyksen ottamisen ajaksi.

Työntekijät päättivät ilmoittaa raskaana olevasta naisesta poliiseille, sillä perheenäiti oli heidän mukaan silminnähden humalassa. Poliisien tultua paikalle Stephanie Irene Santana löydettiin sammuneena autonsa ratin takana. Poliisien mukaan naisen tyttövauva oli maannut autossa, josta löytyi lukuisia olutpulloja sekä rauhoittavia lääkkeitä.

Vauva ei istunut turvaistuimessa, eikä häntä oltu kiinnitetty turvavöihin. Tyttölapsi on nyt lastensuojeluviranomaisten huostassa, ja hänelle etsitään parhaillaan uutta kotia naisen lähipiiristä. Nuorta äitiä syytetää lukuisista rikkomuksista, kuten rattijuopumuksesta ja lapseen kohdistuneesta julmuudesta, KTRK-televisiokanava uutisoi.