Arman Alizad tekee paluun MoonTV:lle

Viihdeuutiset · Stara.fi

YLE TV2 -kanavalla Lauantaiprojekti-ohjelmassa taannoin nähty televisiotähti ja julkkisräätäli Arman Alizad tunnetaan nykyisin parhaiten suositusta Kill Arman -realitysarjastan, joka on myyty jo peräti 135 maahan.

Alunperin vuonna 2001 MoonTV-televisiokanavalla läpimurtonsa tehnyt Alizad on nyt tekemässä paluun juurilleen, sillä hän palaa MoonTV:lle. Arman juontaa Armanin Applikaationurkka -ohjelmaa, jonka uudet jaksot nähdään kahden viikon välein. Ohjelman jaksoissa esitellään yksi mobiililaitteille tarkoitettu applikaatio ja arvioidaan lyhyesti sen käyttöä. Nykyisin MoonTV esittää ohjelmiaan vain verkossa.

Kill Arman -ohjelman suurimmat kansainväliset kanavat ovat olleet BBC ja Discovery. Sarjaa on esitetty lisäksi muun muassa Espanjassa, Portugalissa, Venäjällä, Liettuassa, Latviassa, Virossa, Unkarissa, Tsekkoslovakiassa, Slovakiassa, Norjassa ja Iranissa.