Britney Spearsin X Factor -sekoilun syy paljastui – ADHD ilman lääkkeitä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun toisen tuotantokauden tuomaristossa nähdään tänä vuonna Simon Cowell, L.A. Reed, Britney Spears ja Demi Lovato. Uudella tuotantokaudella nähtiin draamaa jo heti ensimmäisissä koelauluissa, kun Britney Spears suuttui kilpailijan epäonnistuneesta Hold It Against Me -hittibiisin versiosta.

Neitokaisen kerrottiin poistuneen esityksen vuoksi tuomarinpenkiltään kesken kuvausten. Britney myös äskettäin suutahti Simon Cowellille miehen antaessa eräälle kilpailijalle liian tylyä palautetta. Nyt laulajan levottoman käytöksen syyksi on paljastunut terveydellinen tila. Radar Online -sivuston lähteiden mukaan supertähti kärsii nimittäin ADHD-tarkkaavaisuushäiriöstä.

– Britneyllä diagnosoitiin tarkkaavaisuushäiriö jo teini-iässä, ja hän söi aikoinaan lääkkeitä siihen. Lääkkeet auttoivat laulajaa käsittelemään tilaa. Hän ei kuitenkaan nyt voi syödä lääkkeitä, koska ne eivät sovi yhteen hänen käyttämiensä mielenterveyslääkkeiden kanssa, kertoo sisäpiirin lähde haastattelussa.

Britneyn lääkäritiimi onkin kieltänyt poptähdeltä ADHD-lääkkeet. Lähteiden mukaan Simon Cowell tietää Britneyn tilasta, ja tukee tähteä täydellisesti, vaikka Spears tarvitseekin koelauluissa tuomarointien väleissä pidempiä taukoja. Tähden kerrotaan hoitavan tilaansa päivittäisellä liikunnalla ja tiukalla ruokavaliolla.

Lukuisia maailmanlaajuisesti erittäin menestyneitä hittilevyjä julkaisseen Britneyn tiedetään saavan tuomaripestistään peräti 15 miljoonan dollarin palkkion. 19-vuotiaan teinitähti Demi Lovaton puolestaan huhutaan saavan tuomarityöstään palkkioksi miljoona dollaria.