Ohhoh, tämä Hollywood-hottisko muka rupsahtanut? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Etelä-Afrikassa varttunut näyttelijätär Charlize Theron palkittiin naispääosan Oscarilla vuonna 2004. Sen jälkeen Charlize varmisti paikkansa Hollywoodissa. Näyttelijätär nähdään valkokankaalla esimerkiksi Lumikki ja metsästäjä -elokuvassa Twilight-naistähti Kristen Stewartin rinnalla.

Uusimmassa elokuvassaan kauneudenhimoista kuningatarta näyttelevä Theron on nyt kertonut ajatuksiaan kauneusoperaatioista. 36-vuotias näyttelijätär suhtautuu ulkonäköä kohentaviin leikkauksiin maltillisesti, vaikka kertookin pelkäävänsä välillä rupsahtamista.

– Katson peiliin ja näen kasvojeni muuttuneen iän myötä. En voi väittää, etten koskaan mene kauneusleikkaukseen. En kuitenkaan suunnittele tekeväni niin lähiaikoina, kertoo Charlize Theron Radar Online -sivustolle.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Charlize Theron aloitti 16-vuotiaana mallintyöt Italiassa ja tanssi muun muuassa balettia. Hän joutui kuitenkin lopettamaan tanssiharrastuksensa polvivamman takia. 19-vuotiaana kaunotar muutti Los Angelesiin ja alkoi näyttelemään. Tähden tunnetuimpia elokuvia ovat muun muuassa Monster – Aileen Wuornos, Hancock, Tie, Ansassa ja The Italian Job. Theron erosi taannoin poikaystävästään Stuart Townsendistä yhdeksän vuoden yhteiselon jälkeen. Nykyisin sinkkuna elävä kaunotar adoptoi sittemmin neljän kuukauden ikäisen Jackson-poikavauvan.