Claudia Romani ihastutti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kärkikaartiin pääsee nousemaan vuosittain vain muutamia uusia nimiä, sillä paikka alan huipulla on ansaittava. Nyt eräs kovista nousijoista ainakin palstamillimetreillä mitattuna on italialainen mallikaunotar Claudia Romani.

30-vuotias italialainen glamour-malli Claudia Romani on nyt kuvattu Miami Beachilla, jossa hän keikisteli näyttävästi pienissä bikineissä. Neitokaisen bikinit eivät ollee sävy sävyyn, mutta tilanteen korjasi kuitenkin viimeistään se, että hän poistui hiekkarannalta lopulta piikkikorkoisissa korkokengissä.

Kaunottaren muodot noteerattiin välittömästi paikalla olleiden keskuudessa ja kuvaajatkin ehtivät nopeasti paikalle. Nykyisin Claudia tekee uraa myös mallimaailman ulkopuolella, sillä hän tähdittää Noche de Perros -televisiosarjaa yhdessä Erik Estradan kanssa.