Darth Vader sai parkkisakon: ”Voima ei ollut hänen kanssaan”

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime vuonna televisioruuduissa nähtiin Volkswagen-automerkin The Force -niminen mainosvideo, jossa nähdään Tähtien sota -elokuvien arkkipahis Darth Vader totuttua pienempänä versiona. Hitiksi noussutta mainosta on katsottu YouTube-palvelussa jo yli 53 miljoonaa kertaa.

Nyt verkossa on julkaistu Darth Vader -aiheinen video, jossa nähdään, kuinka eräs naamiaisasuun pukeutunut mies saa parkkisakon New Yorkissa. Nettivideolla Darth Vader -asuun sonnustautunut mies kävelee taskuparkissa olevien autojen vierellä kohti lähellä seisovaa parkkipirkkoa.

Uteliaita katseita keräävä arkkipahis kävelee suoraan parkkipirkon eteen ja tivaa tältä syytä saamaansa parkkisakkoon. Darth Vader väittää maksaneensa parkkisakon, mutta pysäköinninvalvoja on toista mieltä. Lopulta parkkipirkko kyllästyy miehen valitukseen ja poistuu paikalta. Videon lopussa nähdään myös eräs toinen Tähtien sota -elokuvasta tuttu hahmo.