David Bechamin vatsalihakset tekivät historiaa – tästä naiset näkevät valveunta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapallotähti David Beckham tunnetaan urheilullisten ansioidensa lisäksi bisnesmiehenä ja neljän lapsen isänä. Mallinakin työskentelevä David poseerasi taannoin alusvaatemainoksissa, joita varten hänen epäiltiin ottaneen täytettä alushousuihinsa. David kuitenkin kiisti epäilyt.

Nyt 37-vuotias futistähti on saanut kunnian poseerata Elle-lehden brittiversion kansikuvassa. Hän on kautta aikojen ensimmäinen mies, joka nähdään kyseisen lehden kannessa. David poseeraa kuvassa märkänä ja ilman paitaa, eikä liene ihme, että kuva suorastaan syöpyy miljoonien naisten verkkokalvoille.

Beckhamit asuvat Los Angelesin luksusalueella miljoonakartanossa. Teinisensaatio Justin Bieberin uutisoitiin taannoin esiintyvän Beckhamien lapsille heidän kotonaan. Sittemmin rikkaan pariskunnan kerrottiin järjestävän vanhimman poikansa Brooklynin syntymäpäiväjuhlat Potter-elokuvien Tylypahkassa. Pariskunnan tytär Harper Seven on saanut myös maistiaisia luksuselämästä, sillä suloisen vauvan päällä on jo nähty huippukalliita muotivaatteita.