Tällainen kaaos syntyy kun teinifanit innostuvat – poliisi voimaton

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber ajautui aiemmin tässä kuussa tappeluun erään häntä häirinneen paparazzin kanssa. Tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa elokuvaillasta nauttineen popparin väitetään pahoinpidelleen tunkeilevasti käyttäytynyttä paparazzia yläruumiin alueelle.

Nyt Justin Bieberin uutisoitiin aiheuttaneen lähes käsistä riistäytynyttä fanihysteriaa Norjassa. Teinitähti matkusti Osloon kuvaamaan Around the World -televisio-ohjelmaan ja esittämään ilmaiskonsertin pohjoismaisille faneilleen.

Popparin pikainen Norja-visiitti osoittautui kaaokseksi, kun innokkaat fanit muun muuassa sinkoilivat kaduilla jahdaten Bieberiä. TMZ-sivuston mukaan poliisit harkitsivat hätätilan julistamista, koska teinityttöjen takia kaupungin tieliikenne oli täysin pysähdyksissä ja siltoja jouduttiin sulkemaan. Teinitähti pyysi fanejaan rauhoittumaan Twitter-blogissaan.

– Norja, kuunnelkaa poliisia. En halua kenenkään loukkaantuvan. Olemme huolestuneita turvallisuudestanne ja haluamme parastanne, Justin Bieber kirjoitti Twitter-blogissaan.

Justin Bieberin odotettu Believe-albumi julkaistaan 19. kesäkuuta. Levyn ensimmäinen single Boyfriend nousi heti julkaisupäivänään iTunes-musiikkipalvelun ladatuimmaksi kappaleeksi. Teinitähti muutti aiemmin tänä vuonna erään kanadalaisen poplaulajan Carly Rae Jepsenin elämän, kun hän kiinnitti neitokaisen levy-yhtiönsä artistiksi. Sittemmin 26-vuotiaan Carly Rae Jepsenin Call Me Maybe -kappale on noussut maailmanlaajuiseksi hitiksi.