Justin Bieber tunaroi vahingossa – kertalaakista tajuttomaksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber aiheutti äskettäin kaaoksen Norjassa, kun hän esitti maan pääkaupungissa ilmaiskonsertin. Poliisi oli voimaton, kun teinitytöt sinkoilivat kaduilla jahdaten poplaulajaa. Kaupungin tieliikenne oli täysin pysähdyksissä ja siltoja jouduttiin sulkemaan.

Nyt 18-vuotiaan Justin Bieberin miljoonien fanien uutisoitiin säikähtäneen, kun heidän idolinsa joutui lääkärien hoidettavaksi. Teinitähti nimittäin käveli päin lasiseinää Pariisin konserttinsa takahuoneessa ja hän sai aivotärähdyksen. Bieber kertoi TMZ-sivustolle menettäneensä tajuntansa 15 sekunniksi.

Fanit olivat kauhuissaan, kun he kuulivat idolinsa onnettomuudesta. Justin Bieber rauhoitteli pian tapahtuneen jälkeen ihailijoitaan Twitter-blogissaan, ja hän kertoi olevansa kunnossa. Poplaulajan mukaan lääkärit hoitivat häntä paikan päällä ja hän tervehtyi kovasta tällistään runsaan vesimäärän ansiosta.

– Löin pääni ja tarvitsin vain vähän vettä. Kaikki on hyvin. Olen kanadalainen ja me olemme vahvoja. Täytyy ottaa vähän rauhallisemmin loppuilta, Justin Bieber kirjoitti Twitterissä.

Justin Bieberin odotettu Believe-albumi julkaistaan 19. kesäkuuta. Levyn ensimmäinen single Boyfriend nousi heti julkaisupäivänään iTunes-musiikkipalvelun ladatuimmaksi kappaleeksi. Teinitähti joutui aiemmin tässä kuussa uutisotsikoihin, kun hänen väitettiin pahoinpidelleen paparazzia yläruumiin alueelle. Bieber joutuu poliisien kuulusteluihin, kun hän palaa All Around the World -maailmankiertueeltaan.