Fanikaaos teinitähden konsertissa – 49 loukkaantunut: ”Kuunnelkaa poliisia!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber aiheutti äskettäin kaaoksen Norjassa, kun hän esitti maan pääkaupungissa ilmaiskonsertin. Poliisi oli voimaton, kun teinitytöt sinkoilivat kaduilla jahdaten poplaulajaa. Kaupungin tieliikenne oli täysin pysähdyksissä ja siltoja jouduttiin sulkemaan.

Nyt Norjan viranomaiset ovat ilmoittaneet, että 49 teinityttöä loukkaantui ja 14 fania kuljetettiin sairaalahoitoon Justin Bieberin ilmaiskonsertin aikana syntyneen kaaoksen takia. Oslon pormestari Fabian Stang kertoi, että viranomaiset ovat aloittaneet tutkimaan lähes katastrofaalista Justin Bieber -tapahtumaa. Viranomaiset haluavat selvittää, mikä meni pieleen konsertin järjestelyissä.

Justin Bieber joutui rauhoittelemaan fanejaan Twitter-blogissa, kun hän huomasi teinityttöjen liiskautuvan väkijoukkoon. Hän kertoi asettavansa faniensa turvallisuuden prioriteetikseen. Teinitähti pyysi ihailijoitaan kuuntelemaan poliisia, sillä hän ei halua kenenkään loukkaantuvan.

Justin Bieberin odotettu Believe-albumi julkaistaan 19. kesäkuuta. Levyn ensimmäinen single Boyfriend nousi heti julkaisupäivänään iTunes-musiikkipalvelun ladatuimmaksi kappaleeksi. Teinitähti joutui aiemmin tässä kuussa uutisotsikoihin, kun hänen väitettiin pahoinpidelleen paparazzia yläruumiin alueelle. Bieber joutuu poliisien kuulusteluihin, kun hän palaa All Around the World -maailmankiertueeltaan.