Kohuväite: Kim Kardashian toisellakin seksivideolla?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Realityjulkkis Kim Kardashian saa osakseen paljon huomiota minne ikinä meneekin. Alunperin kotipornovideostaan tunnetuksi tullut Kim vetää puoleensa myös julkisuudenkipeitä yksilöitä, sillä nyt eräs amerikkalaismies on astunut esiin erittäin omituisten väitteiden kera.

Jonathan Lee Riches -niminen mies nimittäin väittää olleensa intiimissä suhteessa Kim Kardashianin kanssa vuodesta 2001 lähtien, Radar Online -sivusto kertoo. Petoksesta aiemmin vankilatuomion saanut mies myös kertoo kuvanneensa neitokaisen kanssa kaksi seksivideota. Riches teki paljastuksiaan liittyen oikeuskanteeseen, jonka Kim Kardashian on nostanut The Gap -yhtiötä vastaan. Mies yritti väitteillään saada itsensä asianomistajaksi Kimin tapaukseen.

– Lainasin Ray J:n videokameraa ja minä ja Kim Kardashian kuvasimme kaksi seksivideota hänen pitäessä Gapin vaatteita yllään. Minulla on kyseiset nauhat ja kaikki valokuvat piilossa todistusaineistona YMCA-kuntosalin pukuhuoneessa Philadelphiassa, Richer väittää.

Richerin mukaan hän menetti neitsyytensä Kimille lentomatkalla Armenian Hilton-hotelliin. Omalaatuisen miehen mukaan hänen petostuomionsa on myös realitykaunottaren syytä, sillä Richer väittää Kimin pakottaneen hänet kustantamaan leveää elämäntyyliään. Nyt mies yrittikin saada tuomarin uskomaan, että realityjulkkis uhkaa hänen henkeään, ja kuinka hänet tulisi passittaa vankilaan.

Tapausta käsitellyt tuomari kuitenkin miehen harmiksi hylkäsi tämän aloitteen asianomaiseksi pääsemisestä. Miehellä on pitkä historia oikeusjuttujen kanssa, sillä hänellä on nimissään Guinnesin ennätyskirjassa ennätys maailman käräjöimishaluisena ihmisenä. Richer on vuodesta 2006 lähtien nostanut yli 2.600 oikeusjuttua.