Kurinpito meni överiksi? Teinityttö asui kanakopissa

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Aika ajoin maailmalla kerrotaan vanhemmista, joiden kurinpitomenetelmät ovat hämmästyttävän ankaria. Nyt eräs amerikkalainen teinityttö on joutunut elämään kanakopissa vanhempiensa käskyjen vuoksi.

Georgiassa asuva 15-vuotias tyttö sai vanhemmiltaan omituista kurinpalautusta, kun hän joutui nukkumaan yönsä kanalassa huonon käytöksen vuoksi. Tyttö siis käytännössä eli punaisessa kanakopissa. Kun tytön käytöksensä miellytti vanhempia, hänet ylennettiin välillä asumaan työrakennukseen.

Monet silminnäkijät ovat todistaneet nähneensä tytön myös tekemässä kovaa ruumiillista työtä hellepäivänä. Teini muun muassa nosteli kiviä ja työskenteli tunteja perheen puutarhassa. Daily Mail -sivuston mukaan tyttö ei saanut kovasta työstään huolimatta kunnollista ravintoa, ja on siksi pienikokoinen. Hän eli tietojen mukaan viikkoja vedellä ja leivällä.

Ei ole tietoa, onko tyttö saanut minkäänlaista koulutusta elämänsä aikana. Huhujen mukaan hän olisi mahdollisesti käynyt kotikoulua. Eräs naapuri paljasti haastattelussa, että teini pakotettiin silloin tällöin työntekoon myös naapuriin, jos hän ei ollut vanhempiensa mielestä tehnyt tarpeeksi askareita kotona.

Väitteiden mukaan vanhemmat pitivät tytölle kuria myös leikkaamalla hänen pitkät vaaleat hiuksensa lyhyeksi poikatukaksi. Lastensuojeluviranomaiset ovat nyt ottaneet teinitytön pois kotoaan, ja he tutkivat hänen tilannettaan. Viranomaiset pyrkivät selvittämään, onko tapauksessa aihetta syytteiden nostamiseksi.