Edesmennyt seksipommi Marilyn Monroe tekee paluu hologrammina

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemaailmassa on yleistymässä uusi trendi, jossa kuolleet esiintyjät tuodaan jälleen lavalle uuden hologrammi-tekniikan avulla. 15 vuotta sitten edesmennyt räppäri Tupac Shakur nousi äskettäin Coachella-festivaalien lavalle hologrammina.

Nyt maailman kuuluisin seksipommi Marilyn Monroe aiotaan tuoda takaisin kuolleista hologrammiversiona. Tähden kunniaksi ollaan järjestämässä musikaalitapahtuma, jossa hänet halutaan virtuaalisesti lavalle. Virtual Marilyn Live -tapahtuma juhlistaa aikakautemme erään suurimman popikonin syntyä, uutisoi Female First -sivusto.

Tilaisuuden päivämäärä ei ole vielä yleisessä tiedossa, mutta tapahtumajärjestäjä Digicon Median edustajien mukaan projekti aiotaan toteuttaa vuoden 2012 loppuun mennessä. Marilyn pääsi äskettäin myös valkokankaalle My Week With Marilyn -elämäkertaelokuvassa, jossa kuuluisaa blondia näytteli Heath Ledgerin leski Michelle Williams. Williams herätti roolillaan kohua lihottamalla itseään huomattavasti Monroen rooliin.

Monroe on traagisen, vuonna 1962 sattuneen, kuolemansa jälkeen noussut länsimaisen kauneusihanteen ikoniksi. Hänet tunnetaan elokuvistaan Herrat pitävät vaaleaveriköistä, Kuinka miljonääri naidaan, Piukat paikat ja Kesäleski. Marilyn kuoli aikoinaan barbituraattien yliannostukseen, ja hänen kuolemastaan on esitetty erilaisia salaliittoteorioita. Erityisesti siinä ovat jälkipolvia kiinnostaneet tähden yhteydet Kennedyjen perheeseen, ja varsinkin salamurhattuun presidentti John F. Kennedyyn.