Nainen masturboi moottoritiellä: ”Autoilijat tekivät U-käännöksiä”

Ohhoh! · Neea Jokinen

Poliisit joutuvat usein kohtaamaan alastomia ihmisiä, jotka esimerkiksi vilauttelevat intiimialueitaan julkisella paikalla tai paljastavat itsensä ihmisten edessä. Nyt Floridan Ocalassa on pidätetty eräs 35-vuotias nainen, joka päätti masturboida moottoritien varrella.

Ashley Holton -niminen nainen oli ajanut vilkasta moottoritietä, kun hän yhtäkkiä pysäköi autonsa tien viereen. Nainen nousi autostaan pelkkään t-paitaan pukeutuneena, minkä jälkeen hän alkoi tyydyttämään itseään autonsa edessä.

Naisen tyydyttävät toimet aiheuttivat ruuhkan tieliikenteessä, sillä monien autoilijoiden kerrottiin tehneen jopa U-käännöksiä nähdäkseen masturboivan naisen. Silminnäkijöiden mukaan ohikulkijat soittivat torvea naisen nähtyään, mutta intiimialueitaan esitellyt nainen oli vain innostunut saamastaan huomiosta.

Poliisien saavuttua paikalla nainen oli vastustanut pidätystään väkivaltaisesti. Nainen oli muuassa potkaissut ja purrut erästä naispuolista poliisia, joka yritti laittaa naiselle alushousuja päälle.

Poliisien mukaan nainen käyttäytyi hävyttömästi kuulusteluissa, sillä hän oli muun muuassa pyytänyt poliiseja suutelemaan hänen alapäätään. Lisäksi nainen oli levitellyt haarojaan poliisimiesten edessä, Miami New Times -lehti uutisoi. Häntä syytetään nyt muun muuassa rattijuopumuksesta, pahoinpitelystä, julkisella paikalla masturboinnista ja pidätyksen vastustamisesta.