Pink kiidätetty sairaalaan – kuva päätyi verkkoon

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Pink, oikealta nimeltään Alecia Moore, on keskittynyt viime vuosina musiikkiuran sijaan pääasiassa perhe-elämäänsä. Hänet on kuvattu julkisuudessa harvakseltaan, mutta nyt neitokainen näyttää tekevän hiljalleen paluuta otsikoihin.

Nyt ahkerasti Twitter-blogiaan päivittävä Pink on julkaissut faniensa nähtäväksi kuvan, jossa hän makaa sairaalavuoteessa. Willow Sage -nimisen tyttären äiti ei näytä nettikuvassaan juurikaan huonovointiselta, sillä poptähden kasvoilla on leveä hymy. Laulaja paljasti syyn sairaalareissuunsa kuvatekstissä.

– Vatsatauti on perseestä, mutta morfiini ei, Pink kertoi Twitter-blogissaan.

32-vuotias Pink on naimisissa ammattilaismoottoripyöräilijä Carey Hartin kanssa. Vuonna 2006 avioitunut pariskunta on saanut avioliittonsa jälleen kuntoon parin vaikean viime vuoden jälkeen. Eron partaalla käynyt julkkispari asui pitkään erillään, mutta palasi sittemmin takaisin yhteen. Pink on paljastanut parin käyneen parisuhdeterapiassa saadakseen suhteensa jälleen toimimaan.