Jenny McCarthy löysässä mekossa ilman rintaliivejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Hollywood-näyttelijän Jim Carreyn ex-vaimona tunnettu Jenny McCarthy on yksi suosituimmista Playboy-malleista. Hän oli Playboyn vuoden 1994 Playmate of the Year.

20 vuotta sitten Playboy-lehdessä poseerannut Jenny McCarthy paljasti aiemmin tänä vuonna poseeraavansa alasti lehden kesäkuun numeroon. Nyt 39-vuotias Jenny McCarthy on kuvattu vierailemassa Extra-ohjelmassa yhdessä Mario Lopezin kanssa. Televisiokatsojat saivat nopeasti huomata, että kaunottarella ei ollut väljän mekkonsa alla lainkaan rintaliivejä.

Jenny McCarthy kertoi taannoin Shape-lehdelle harrastavansa paljon seksiä pysyäkseen hyvässä kunnossa. Vaalea kaunotar paljasti aiemmin myös karmean kokemuksensa ensimmäisistä silikoneistaan. Hän kertoi, ettei halpa klinikka käyttänyt lainkaan nukutusta. Jenny on nähty valkokankaalla muiden muassa elokuvissa Scream 3, Scary Movie 3 ja Dirty Love. Kaunotar on nähty myös Miehen puolikkaat -televisiosarjan ensimmäisessä jaksossa.