Lady Gaga teki historiaa sosiaalisessa mediassa – tähän eivät muut kykene

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Rohkeista lavaesiintymisistään ja vaatevalinnoistaan tunnettu laulaja joutui äskettäin perumaan keikkansa Indonesiassa konservatiivisten muslimien uhkauksien takia.

Nyt 26-vuotias neitokainen varmasti pääsee yli peruttujen keikkojen aiheuttamasta mielipahasta, sillä hänestä on tullut Twitter-blogipalvelun seuratuin henkilö. Daily Mail kertoo, kuinka laulajattaresta tuli ensimmäinen Twitter-käyttäjä, jolla on yli 25 miljoonaa seuraajaa. Lady Gagan taakse jäi viimein myös teinilaulaja Justin Bieber 22,5 miljoonalla seuraajallaan.

Omalaatuisesta pukeutumistyylistään tunnetun Lady Gagan lisäksi Twitterin kymmennen seuratuimman käyttäjän joukkoon lukeutuu kahdeksan muuta poptähteä. Kolmanneksi seuratuin Lady Gagan ja Justin Bieberin jälkeen on laulajatar Katy Perry. Rihanna löytyy seuratuimpien käyttäjien listalta sijalta neljä, ja viidenneksi ylsi Britney Spears.

Lady Gaga tunnetaan kiinnostuksestaan henkisiin asioihin. Tähti ihmetytti taannoin haastattelullaan, jossa hän muun muuassa kertoi paholaisen vainoavan häntä. Poptähden mukaan paholainen kummittelee hänelle öisin, eikä hän siten saa tarpeeksi unta. Gagan mukaan hän käy terapiassa edesmenneen Michael Jacksonin neuvonantajan Deepak Chopran luona. Laulaja kertoi myös haaveilevansa siitä, että hän vaipuisi joskus koomaan.