Mies järkyttyi sairaalakäynnillä – jalkovälistä löytyi naisen sukuelimet!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supertähti Lady Gaga joutui vuonna 2009 huhumyllyn keskiöön, kun hänen väitettiin olevan intersukupuolinen. Julkisuudessa levisi huhuja, joiden mukaan laulajalla olisi myös miehen sukupuolielimet. Nyt erään amerikkalaisen miehen kerrotaan kokeneen järkytyksen, kun hän joutui sairaalaan virtsakivitulehduksen takia.

Valokuvaajana työskentelevä Steve Crecelius sai nimittäin sairaalatutkimusten aikana tietää olevansa intersukupuolinen. 40-vuotias mies on tuntenut koko elämänsä aikana erikoisia tuntemuksia, ja nyt hän sai niihin vastauksen. Miehen todellinen sukupuoli paljastui, kun eräs sairaanhoitaja teki hänelle ultraäänitutkimusta.

– Sairaanhoitaja kertoi, että ultraäänilaitteen mukaan olen nainen. Sain silloin vastauksen kaikkiin tuntemuksiini, joita olen pitänyt sisälläni nämä vuodet, Steve Crecelius kertoi ABC News -sivustolle.

Lukuisia julkkiksia, kuten esimerkiksi Harrison Fordia valokuvannut Steve Crecelius on ollut naimisissa 25 vuoden ajan Debbie-vaimonsa kanssa. Pariskunnalla on kuusi lasta. Naiseksi osoittautunut mies kertoi pelänneensä vaimonsa reaktiota, mutta hänen perheensä on ottanut uutisen vastaan hyvin. Hänen vaimonsa muun muuassa vei aviomiehensä rintaliiviostoksille, kun hän sai tietää Steven intersukupuolisuudesta.