Mies osti auton tyylikkäästi – maksuksi laatikoittain pieniä seteleitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa nousee aika ajoin esiin asiakkaiden mahdollisuus maksaa ostoksensa haluamansa kokoisilla rahoilla, kuten esimerkiksi viiden sentin kolikoilla. Nyt Kiinassa kerrotaan tapauksesta, jossa jäätelöauton kuljettaja osti auton 10 ja 50 sentin seteleillä.

Mies oli mennyt autokauppaan ja tinkinyt siellä olevasta autosta sopivan hinnan. Sen jälkeen myyntimies tyrmistyi, kun ostaja kantoi sisään kaksi laatikollista seteleitä. Autokaupan muu henkilökunta yllättyi toden teolla kun mies tyhjensi setelilaatikollisensa autokaupan lattialle.

Mies maksoi 29.800 juania maksaneen auton 10 ja 50 sentin seteleillä. Autokauppias kertoi asiasta uutisoineelle Urumqi Evening News -lehdelle tyrmistyneensä nähtyään setelikasan. Hän soitti esimiehelleen, joka pyysi muita myyjiä auttamaan setelikasan laskemisessa. Siihen kului lopulta viisi tuntia. Ostaja oli säästänyt rahat jäätelönmyynnistään.