Paholaisen hampurilainen maksaa 666 dollaria – näin pirulliselta se näyttää

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Paholaisen merkkejä on käytetty hyväksi niin elokuvajuonissa kuin epämääräisissä seremonioissakin. Nyt kaikkien pahisten iloksi New Yorkista saa hampurilaista, johon on polttomerkitty pentagrammi. Hampurilaisen myyntihinta on teeman mukaisesti 666 dollaria.

The Douche Burger -nimellä kulkevan hampurilaisen 666 dollarin, eli noin 540 euron hintaan sisältyy muutakin kuin hieno koristelu. 666 Burger -myyntiautosta saatavan hampurilaisen välissä on muun muassa kaviaaria, hummeria sekä tryffeleitä. Mustaksi maalatusta autosta myytävä pirullinen hampurilainen onkin hintansa lisäksi erikoinen siis myös ainesosiltaan.

Kuva: Facebook, Mackenziekeegan.com

– Ei ehkä maistu hyvältä, mutta saa sinut tuntemaan itsesi v***n rikkaaksi, sivusto summaa The Douche Burgerin.

666 Burger kertoo Facebook-sivuillaan, kuinka hampurilaisen ideana on laittaa ”kaikkea paskaa” hampurilaiseen ilman että hampurilaisen esitettäisiin maistuvan sen takia yhtään paremmalta. Myyntiauton pyörittäjät myöntävätkin naureskelevansa paholaishampurilaisellaan muille ökykalleille hampurilaisille. Tuotteen keksijät hyödyntävät rahastusmentaliteettia laittamalla vain paljon täytteitä yhteen hampurilaiseen – ja veloittamalla siitä huiman summan.