Teinitähti osti Heath Ledgerin upean ökylukaalin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosikkinäyttelijä Heath Ledger menehtyi epäselvissä olosuhteissa 22. tammikuuta vuonna 2008. Hänen kuolinsyykseen ilmoitettiin myöhemmin lääkemyrkytys, koska hänen elimistöstään löytyi yhteensä kuutta voimakasta lääkeainetta, kuten mieliala- ja unilääkkeitä.

Edesmenneen näyttelijän Hollywoodissa sijaitseva koti laitettiin myyntiin syyskuussa. Vehreälle tontille rakennetun talon hintapyynti oli 3 miljoonaa dollaria, eli noin 2,5 miljoonaa euroa. Nyt ökylukaalin uutisoitiin menneen kaupaksi, sillä sen uusi omistaja on Nälkäpeli-elokuvasta tuttu teinitähti Josh Hutcherson.

Vielä ei tiedetä, kuinka paljon 19-vuotias teininäyttelijä maksoi miljoonalukaalista. Majamaisessa talossa on asunut ennen muun muuassa televisiotähti Ellen DeGeneres, joka myi kodin Heath Ledgerille vuonna 2005. Ledger asui talossa silloisen vaimonsa Michelle Williamsin ja heidän Matilda-tyttärensä kanssa.

28-vuotiaana kuollut Heath Ledger tunnettiin parhaiten menestysroolistaan elokuvassa Brokeback Mountain, jonka pääosassa hänet nähtiin yhdessä Jake Gyllenhaalin kanssa. Hän sai elokuvasta myös Oscar-ehdokkuuden. Heath Ledger aloitti uransa 17-vuotiaana australialaisessa Sweat-televisiosarjassa. Kuollessaan hän oli kuvaamassa elokuvaa The Imaginarium Of Doctor Parnassus.