15-vuotias narautti vanhempansa poliisille – kotoa löytyi huumeviljelmä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin jää viikoittain kiinni henkilöitä, jotka kasvattavat marijuanaa kotonaan. Nyt Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa eräs hyvin toimeentuleva keski-ikäinen pariskunta on jäänyt kiinni huumeviljelmästään poikkeuksellisella tavalla.

Kiropraktikkona työskentelevä 45-vuotias äiti ja ohjelmistokehittäjän työskentelevä 49-vuotias isä jäivät poliisin haaviin, kun heidän 15-vuotias poikansa oli ilmoittanut laittomuuksista poliisille, PhillyBurbs.com uutisoi.

Perheen asuntoon tehdyssä kotietsinnässä löydettiin talon kellarista parikymmentä huumekasvia ja suurehkon määrän kotikasvatukseen tarvittavaa laitteistoa. Lisäksi vanhempien makuuhuoneesta löydettiin suuri määrä käteistä rahaa ja pakkausvälineistöä. Seuraavaksi vanhemmat joutuvat vastaamaan oikeudessa useisiin syytteisiin muun muassa huumekaupasta.