400-kiloinen teinityttö laihdutti 20 kiloa kymmenessä päivässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime kuussa Britanniaa ihmetyttäneestä tapauksesta, jossa 19-vuotias teinityttö Georgia Davis sai sairauskohtauksen. 400 kiloa painava neitokainen ei mahtunut ulos talon ovesta, joten talon seinä jouduttiin purkamaan, jotta tyttö saatiin ambulanssiin.

Kuva: Splash

Georgia nostettiin sängystään ylös vinssillä ja saatiin lopulta kuljetettua ambulanssiin 40 miehen työpanoksen jälkeen. Lääkärit pitivät tytön tilaa hengenvaarallisena ja suosittelivat häntä laihduttamaan 130 kiloa. Parhaimmillaan teini söi päivässä 13.000 kaloria, mutta nyt tilanne on muuttunut. Tyttöä pidetään sairaalassa ainakin kolmen kuukauden ajan.

Aiemmin hetkellisesti ”läskileirillä” 90 kiloa painoaan pudottanut teinityttö on nyt pudottanut painoaan sairaalassa 20 kiloa kymmenessä päivässä, koska hoitajat ovat kieltäytyneet antamasta hänelle lihottavia ruokia. Samalla Georgian äiti kertoi Daily Mail -lehdelle, että tytön ruokaan kului jopa 7.000 euroa vuodessa. Parhaimmillaan tyttö söi kahdeksan kebabia kerralla ja huuhtoi ne alas 1,5 litralla kolajuomaa.