Brooke Hogan kurvikkaana palkintogaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Wrestling-tähti Hulk Hogan julkaisi taannoin omaelämäkertansa, jossa hän teki useita paljastuksia yksityiselämästään. Samaan aikaan myös hänen tyttärensä on tehnyt itseään tunnetuksi pääasiassa poseeraamalla vähissä vaatteissa ja jopa alastomana.

Nyt Brooke Hogan on kuvattu Los Angelesin Culver Cityssä, jossa järjestettiin Spike TV:n Guys Choice Awards -tapahtuma. Brooke Hogan oli pukeutunut tilaisuutta varten tiukkaan vaaleanpunaiseen mekkoon.

23-vuotias Brooke Hogan, oikealta nimeltään Brooke Bollea, on esitellyt tänä vuonna ahkerasti bikinikuntoaan ja kokeillut siipiään myös laulajana. Neitokainen on hyvässä ruumiillisessa kunnossa vaikkapa mahdollisia tulevia laulukeikkoja silmälläpitäen. Taannoin Brooke kohahdutti poseeraamalla alastomana koiranhäkissä. Kyseessä oli PETA-järjestön kampanja eläinten oikeuksien puolesta, mutta isä ei ollut siitä kovin mielissään.