Awww, elefantti treenaa kompastellen jalkapalloa – ihastuttava tulos

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihmiset kouluttavat usein eläimiään mitä erilaisimpiin taitoihin, joita nähdään silloin tällöin esimerkiksi kykyjenetsintäohjelmissa. Nyt eräs elefantti herättää ihastusta verkkovideolla hakusessa olevilla jalkapallotaidoillaan.

Whipsnaden eläintarhan Donna-elefantti on erityinen norsu, sillä tarhan työntekijät ovat treenanneet sitä pelaamaan jalkapalloa. Eläin potkiskeleekin videolla palloa varsin veikeän näköisesti. Norsu mitä ilmeisimmin vielä kehittää kykyjään, sillä välillä se kompastelee suloisen näköisesti pallon päälle.

– Jalkapalloilu rikastuttaa elefanttien elämää. Aluksi elefantit voivat vierastaa palloa, mutta kun eläimet pääsevät outouden tunteesta yli, ne nauttivat pelaamisesta hyvin paljon. Pelaaminen toimii paitsi hauskanpitona, myös kuntoiluna, kertoo eläintarhan työntekijä Lee Sambrook verkkovideolla.