Interpol jahtaa sekopäistä murhaajaa Euroopassa – maailman etsityimpien listalla

Ohhoh! · Stara.fi

Useiden maiden poliisit ja kansainvälinen Interpol jahtaavat parhaillaan toden teolla ympäri maailmaa kanadalaista sarjamurhaaja Luka Magnottaa. Viimeksi mies on nähty Pariisissa ja Seuraavaksi hänen odotetaan siirtyvän Britanniaan.

Luka Magnotta on mukana Interpolin maailman etsityimpien rikollisten listalla. Hänen uskotaan esiintyvän Lontooseen matkatessaan naisena, mikä osaltaan vaikeuttaa miehen löytämistä. Rikollisen epäillään murhanneen Kanadassa miehen jääpiikillä ja sen jälkeen syöneen miehen lihaa. Magnotta kuvasi tekonsa ja julkaisi videon verkossa.

Murhaajan epäillään surmanneen myös 33-vuotiaan miehen, jonka ruumiinosia hän lähetti sen jälkeen erään nettisivuston toimitukseen. Entisen rakastajansa mukaan Luka Magnotta on valmis tekemään mitä tahansa tullakseen kuuluisaksi, torontolainen CityNews uutisoi. Rikollisen kerrotaan aiemmin ylpeilleen murhafantasioiltaan läheisilleen.