Claudia Romani häpäisi Englannin kuningattaren?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kärkikaartiin pääsee nousemaan vuosittain vain muutamia uusia nimiä, sillä paikka alan huipulla on ansaittava. Nyt eräs kovista nousijoista ainakin palstamillimetreillä mitattuna on italialainen mallikaunotar Claudia Romani.

30-vuotias italialainen glamour-malli Claudia Romani on nyt kuvattu Miami Beachilla, jossa hän on vihtynyt viime aikoina varsin paljon.

Nyt kaunotar ei kuitenkaan keikistellyt kameroille rannalla, vaan esiintynyt vähäpukeisena perinteisen englantilaisen puhelinkopin edessä lippu mukanaan. Englannin kuningatar on juhlinut tällä viikolla näyttävästi, ja sen kunniaksi Claudia onkin asettanut kasvoilleen kuningattaren naamarin. Tempausta ei ole pidetty hyvän tavan mukaisena.

Kaunottaren muodot noteerattiin välittömästi paikalla. Nykyisin Claudia tekee uraa myös mallimaailman ulkopuolella, sillä hän tähdittää Noche de Perros -televisiosarjaa yhdessä Erik Estradan kanssa.