Seinfeld-tähti joutui pyytämään anteeksi: ”Kriketti on homomainen laji”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille erityisesti huippusuositusta Seinfeld-televisiosarjasta aikoinaan tunnetuksi tullut näyttelijä Jason Alexander joutui äskettäin seksuaalivähemmistöjen kovan kritiikin kohteeksi kommentoituaan krikettiä lajina.

Jason Alexander totesi perjantaina CBS-kanavan Late Late Show -ohjelmassa ohjelman isännälle Craig Fergusonille, että kriketti on hänen mielestään ”aika homomainen laji” verrattuna muihin urheilulajeihin. Kommentti on saanut viikonlopun aikana jo lähes naurettavat mittasuhteet, kun sitä on kritisoitu erityisesti sosiaalisessa mediassa.

Lopulta Jason Alexander joutui tänään sunnuntaina kirjoittamaan blogiinsa selityksen tapahtuneesta. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoi, ettei tarkoituksena ollut pahoittaa kenenkään mieltä. Ensin hän ei pitänyt lausahdusta lainkaan pahana, mutta tuli toisiin ajatuksiin keskusteltuaan asiasta homoseksuaalien ystäviensä kanssa. Hän pahoitteli tapahtunutta.