Ray Liotta esitteli tyttärensä – Karsen Liotta tuleva leffatähti?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa Hollywood-elokuvissa kovan jätkän roolissa nähty näyttelijä Ray Liotta ei todellisuudessa ole kovis. Mafiaveljet -elokuvassa nähty Liotta sai nimittäin hissifobian jäätyään hissiin yhdessä Martin Scorsesen ja Robert DeNiron kanssa.

Nyt Ray Liotta on kuvattu Los Angelesin Culver Cityssä, jossa järjestettiin Spike TV:n Guys Choice Awards -tapahtuma. Näyttelijä ei saapunut tilaisuuteen kuitenkaan yksin, vaan yhdessä 14-vuotiaan Karsen-tyttärensä.

Karsen Liotta nähtiin pienessä roolissa A Rumor of Angels -elokuvassa vuonna 2000 ollessaan vasta yksivuotias vauva. Tyttö tosin näytteli tuolloin James-nimistä poikavauvaa. Tulevaisuuden lupauksen äiti on näyttelijätär Michelle Grace.

57-vuotias amerikkalainen näyttelijä Ray Liotta teki läpimurtonsa Martin Scorsesen ohjaamassa Mafiaveljet-elokuvassa. Sittemmin hänet on nähty valkokankailla myös esimerkiksi elokuvissa Smokin’ Aces ja Wild Hogs. Jälkimmäisessä hän näytteli kovaotteista moottoripyöräjengiläistä.