Michelle Hunziker nautiskeli rantaelämästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sveitsiläinen näyttelijäkaunotar Michelle Hunziker ei ole kovinkaan tuttu nimi amerikkalaisissa tai brittiläisissä viihdelehdissä, mutta tilanteeseen on hiljalleen tulossa muutos. Viime aikoina hänet on noteerattu näyttävien kuvien myötä myös rapakon takana.

Viime viikolla Michelle Hunziker kuvattiin lekottelemassa bikineissä Italiassa, mutta nyt hän on jo ehtinyt palata takaisin Yhdysvaltoihin. Hänet nimittäin ikuistettiin Miami Beachilla nauttimassa auringosta ja vietämässä helliä hetkiä miehensä kanssa. Yllään mallikaunottarella oli tällä kertaa valkoiset bikinit.

33-vuotias sveitsiläinen Michelle Hunziker on kotimaassaan sekä Italiassa ja Saksassa erittäin tunnettu malli, laulaja, näyttelijä ja televisiokasvo. Hän tuli tunnetuksi vuonna 1996 saatuaan kiinnityksen I Cervelloni -televisiosarjan juontajaksi. Varsinaisen läpimurtonsa kaunotar teki avioiduttuaan supersuositun laulaja Eros Ramazottin kanssa vuonna 1998. Avioliitto kesti vain neljä vuotta ja siitä syntyi tytär Aurora. Michelle on julkaissut laulajana myös englanninkielisen Lole-nimisen albumin.