Tältä näyttää Angry Birds Land -teemapuisto

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalainen pelisensaatio Angry Birds on niittänyt menestystä ympäri maailmaa ja ollut kirkkaasti viime talven suosituin peli maailmassa. Hittipeli leviää nyt myös teemapuistoihin, joista ensimmäinen on avattu Tampereelle Särkänniemen huvipuistoon.

Angry Birds Land onkin Särkänniemen tämän kesän uutuuskohde. Huvilaitealueella sijaitsevassa Landissa on 12 laitetta, seikkailurata, pelejä ja ruokapisteitä. Uudelle teema-alueelle pystytetään kaksi uutta laitetta, jotka ovat nimeltään Angry Birds ja Majakka.

Angry Birds Landia viimeistellään kesäkuun alkuun saakka. Sen virallisia avajaisia vietetään 8. kesäkuuta. Puisto on kuitenkin jo nyt avattu kävijöille. Paikan päältä kuvattu nettivideo näyttää ensisilmäyksiä tulevan kesän vetonaulasta.